Jessica Wahlgren

by Jakob Holmgren
MAKE UP ARTIST

Jessica Wahlgren är en svensk makeupartist. Jessica Wahlgrens instagram är populär med 115 000 följare. Hon är inte bara känd för att vara makeupartist utan även för att hon har varit gift med Linus Wahlgren, därav efternamnet. Jessica Wahlgrens bröllop med Magnus Norman, tidigare professionell tennisspelare, blev också uppmärksammat.

Några snabba fakta om Jessica Wahlgren

BarnColin och Linn
InstagramPå Instagram heter Jessica Wahlgren @jessicawahlgrennorman
MeriterFröken Blekinge samt 3:e plats fröken Sverige
SjukdomJessica Wahlgren lider av PMDS

Jessica Wahlgrens bakgrund

Jessica Wahlgren kommer från Blekinge från början, närmare bestämt Ronneby. När hon var 21 år valdes Jessica Wahlgren till fröken Blekinge och deltog i tävlingen till att bli fröken Sverige. Hon kom på tredje plats.

När Jessica Wahlgren var 24 år gifte hon sig med Linus Wahlgren. Äktenskapet höll i fem år och under den tiden fick Jessica och Linus Wahlgren barnen Colin och Linn tillsammans. Jessica Wahlgren har behållit namnet sedan dess och i media kan man läsa att hon och Pernilla Wahlgren är nära vänner, det nämns att de är “som systrar”.

2021 framkom att Magnus Norman och Jessica Wahlgren hade förlovat sig. Jessica Wahlgren skrev kärleksförklaringar till Magnus Norman på Instagram när han hade friat till henne. Magnus Norman är en välkänd, före detta professionell, tennisspelare som bland annat var en av Sveriges bästa tennisspelare runt år 2000. Magnus Norman har under sin karriär vunnit 12 ATP-titlar och han har varit i final i Franska Öppna år 2000. Han förlorade dock den matchen mot Gustavo Kuerten. Han har också varit med i det svenska laget när de 1998 förde Sverige till seger mot Italien i Davis Cup. Magnus Norman har också fått pris i samband med sin tenniskarriär. 2001 erhöll han Fair Play-priset av Riksidrottsförbundet. Han fick fina lovord för “rent spel och ett föredöme inom svensk idrott.” Magnus Norman driver idag Good to Great som är en tennisakademi i Danderyd utanför Stockholm. Akademin öppnades 2011.

Jessica Wahlgren och Magnus Normans bröllop blev uppmärksammat i media och man kan hitta massor med foto från högtiden. De gifte sig i juni 2022 och enligt Expressen vigdes de i Väddö kyrka i Norrtälje. Det fanns många kändisar på bröllopet, bland andra Pernilla Wahlgren, Kristin Kaspersen, Charlotte Perelli, Sofia Wistam, Lena Philipsson, Nanne Grönvall, Carina Bergfeldt, Lina och Hanna Hedlund med flera. Efter vigseln åkte paret på smekmånad till Italien och Jessica Wahlgren postade foton på Instagram från resan. Jessica Wahlgren har tagit namnet Norman och kallar sig numera Jessica Wahlgren Norman.

Vad var det med Jessica Wahlgrens tofs?

Det har varit mycket rabalder i sociala medier om Jessica Wahlgrens tofs, det vill säga att hon hade en tofs i håret när hon gifte sig. Jessica Wahlgren hade utsläppt hår på sitt bröllop, men ville ha en tofs mitt på huvudet, något som många följare inte gillade. Detta ledde fram till en “tofsdebatt” på hennes Instagramsida.

Jessica Wahlgren förklarar i media att hon mest skrattar åt att folk har tid och energi att störa sig på hennes frisyr. Hon ville ha den här frisyren för den påminde henne om Brigitte Bardot och hon tyckte själv det var snyggt.

Jessica Wahlgren på flashback

Jessica Wahlgren verkar inte ha någon egen tråd på flashback. Hon förekommer mest i samband med “Pernilla Wahlgren och hennes familj”. Det mesta som skrivs om familjen på flashback är i negativa ordalag. 

Så vad är Jessica Wahlgren känd för?

  • Jessica Wahlgren är makeupartist för kändisar och modeller
  • Hon är influencer på Instagram med 115 000 följare
  • Hon var tidigare gift med Linus Wahlgren, därav sitt kända efternamn
  • Hon är numera gift med före detta tennisspelaren Magnus Norman
  • Hennes tofs har varit föremål för en “tofsdebatt”
  • Hon har varit vald till fröken Blekinge och kom på tredje plats i tävlingen fröken Sverige.

Många söker efter Jessica Wahlgrens blogg, men det verkar inte finnas någon sådan.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy