Allt och lite till om flash kläder

by Rickard Hernell

Är du på jakt efter snygga flash kläder? Trots att det kan bli svårt att hitta en särskild flash butik finns det andra sätt att komma åt ett extensivt flash sortiment. Du kan för närvarande beställa flash kläder online genom att bland annat vända dig till flash kläder Kappahl. I den här artikeln ska vi ta en närmare titt på vad flash kläder är och vad som hände med klädföretaget.

Vad är flash kläder?

Flash är ett företag som slog upp sina portar i Skåne, mer specifikt Lund. Deras tagline ”For women by women” utgjorde startskottet för klädmärket, och med sina vintageinspirerade plagg tog de snabbt landet med storm. Det rebelliska intrycket och den stora blandningen av färger säkerställde att alla konsumenter hade chansen att hitta sina favoritplagg.

De ljusa dagarna varade dock inte för evigt, och när pandemin drog sig in över landet blev det svårt för tusentals företag att hålla ut. Efter ett tappert försök var det till slut dags för en flash konkursutförsäljning, och det var i mars 2020 då företaget ansökte om konkurs. Trots detta är det fortfarande fullt möjligt att lägga vantarna på några av de underbara plaggen.

Varför du bör införskaffa dig flash kläder

Då återstår frågorna: var kan man köpa flash byxor samt andra flash kläder dam? Och varför är de ett sådant ypperligt tillskott i garderoben? Oavsett om du är ute efter flash kläder byxor, tröjor, kjolar, koftor eller västar är sortimentet sannerligen extensivt. Du kan få tag på flash kläder hos bland annat Kappahl tillsammans med ett flertal andra nätbutiker.

Några av de stora fördelarna med flash kläder är att det är lätt att få tag på dem, det finns stilar för alla och kläderna kan beställas i flera olika storlekar. Om du även väljer att just köpa secondhand är du skonsam mot miljön!

Snabbfakta kring flash kläder

Här kommer en översikt av allt du kan tänkas vilja veta om flash kläder. Vad det är, vad utbudet består av samt var du kan få tag på plaggen.

  • Flash blev grundat i Lund, Skåne
  • Märket har en tagline som lyder ”For women by women”
  • Man kan beskriva stilen som vintage med en rebellisk touch
  • Det går att hitta kläderna i nätbutiker såsom Kappahl eller secondhand
  • Märket består av flash byxor, flash jeans, tröjor, kjolar, skjortor m.m.
  • Klädutbudet täcker både flash women och flash men
  • Företaget ansökte om konkurs 24:e mars 2020

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy