Lyrics Jag har gått inunder stjärnor Ulla Billquist

by simon

”Jag har gått inunder stjärnorna” är en svensk låt med den svenska schlagersångerskan Ulla Billquist levde mellan 14 augusti 1907 och 6 juli 1946. Under kriget var hon dessutom en av Sveriges mest populära artister och många liknar henne med Vera Lynn och Lale Andersen.

Lyrics Jag har gått inunder stjärnor Ulla Billquist

”Jag har gått under stjärnor” hittar du på en av Ulla Billquists singlar. På b-sidan finns också låten ”Det är vackrast när det skymmer”. Kompositörer till de båda låtarna är Ingrid Ådahl och textförfattare är Pär Lagerkvist. Lyrics Jag har gått inunder stjärnor Ulla Billquist hittar du såklart också på nätet.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy