Rollistan i Så mycket bättre

by simon

Bland de mest populära programmen som blivit sänt på TV4 finns realityprogrammet Så mycket bättre. Programmet hade sin debut 2010 och var så populärt att TV4 bestämde sig för att sända 12 nya säsonger därefter. Konceptet var att samla ihop de kändaste svenska artisterna på samma plats där de fick uppträda. Eftersom de bor tillsammans delar artisterna med sig av sina liv där tittarna får komma artisterna in på livet.

Populärt programkoncept

Originalet till Så mycket bättre kommer från Nederländerna redan 2009. Dessutom finns liknande varianter i andra länder. Till skillnad från andra program fick den svenska versionen sitt namn ifrån Ted Gärdestad och hans låt som heter just Så mycket bättre. Låten är även signaturmelodi i programmet.

Vilka artister hade rollistan i Så mycket bättre?

I programmet var det till en början 7 artister och från tionde jubileumssäsongen blev antalet artister utökat. Trots att artisterna blev fler var programkonceptet densamma. Det innebar att artisterna under en dag fick framföra kreativa versioner av låtar som en huvudartist skrivit.

Förutom att bli ärad genom att få höra sina egna låtar var det ofta vanligt att huvudartisten delade med sig av sitt liv. Några av artisterna som varit med är Lisa Nilsson, Laleh, Magnus Uggla, Niklas Strömstedt, Peter Jöback, Darin, Måns Zelmerlöw, Petra Marklund och Jill Johnsson.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy