Så väljer du ett prisvärt mobilabonnemang

by Rickard Hernell

Ett mobilabonnemang blir allt mer vitalt för att ha ett fungerande liv, inte minst eftersom vi börjar göra fler ärenden på våra mobiltelefoner. Dessutom, har andra tjänster, som exempelvis bredband sakta börjat övergå till mobila varianter.

Exempelvis, är ju ett mobilt bredband med obegränsad surf mer attraktivt än ett supersnabbt fiber-bredband, då man är mer flexibel med det mobila alternativet. Vi ser liknande trender vad gäller mobilabonnemang, vilket är syftet med den här artikeln.

Vi tänkte nämligen presentera de billigaste mobilabonnemangen för 2021. Vilket såklart kan vara lite svårt, då det finns väldigt många mobiloperatörer ute på marknaden. Vi har dock tagit hjälp för att hitta dessa operatörer, bland annat av https://billiga-mobilabonnemang.nu/ (Där kan ni för övrigt surfa in och få ganska schyssta erbjudanden).

Topp 3 billiga mobilabonnemang – just nu

Nedan finner du vår topplista över mobilabonnemang. Alla operatörer som återfinns här är alltså testade av oss, men även underbyggda med andra recensioner och granskningar som finns på internet.

Hallon

Vi gillar Hallon väldigt mycket, det är helt enkelt en riktigt bra operatör med god täckning och bra abonnemang. Att hitta en mer prisvärd operatör just nu tror vi blir svårt. I kombination med de riktigt vassa erbjudanden så levererar man helt enkelt ett i princip oslagbart mobilabonnemang.

Oavsett om du är ute efter endast ett vanligt abonnemang eller vill köpa med mobil så är de det billigaste alternativt generellt som vi hittat. Hallon erbjuder ett enkelt och billigt mobilabonnemang med god täckning helt enkelt. Att komma igång är busenkelt och det viktigaste kan man själv göra genom mina sidor.

Så vårt betyg blir 9/10 vilket är det högsta vi delat ut till en mobiloperatör.

Vimla

Vimla har i det stora hela bra tjänster att erbjuda, med flera olika surfnivåer. Även för dig som använder internet riktigt mycket går det att hitta något som passar.

Mobilabonnemanget passar bra för i stort sett alla i hela Sverige. Vimla använder Telenors mobilnät som når ut till 99,9 procent av befolkningen. Täckningen är som bäst i större ständer eller i den södra halvan av landet. Bor du i norra Sverige kan täckningen vara något sämre.

Rent prismässigt är mobilabonnemangen från Vimla billiga, även om det finns vissa operatörer som är ännu billigare, exempelvis Hallon. Något som dock håller nere totalkostnaden är att det inte tillkommer några gömda avgifter. Det enda du betalar är alltså månadskostnaden.

Om du är ett barn under 18 år, student eller pensionär är Vimla ett ännu bättre mobilabonnemang för dig. Då kan du nämligen få billigare priser. Priserna är väldigt bra om du tillhör någon av dessa målgrupper.

Tre

Tre är för närvarande Sveriges tredje största mobiloperatör och de växer ständigt. Tre har funnits i branschen i mer än 10 år och är en känd operatör. Tre har dessutom Sveriges största 3G-nät som sägs täcka hela 99 % av den svenska befolkningen, och de fortsätter att bygga ut sitt mobilnät. Deras nät delas med andra operatörer, så som Hallon.

Tre har flertalet gånger visat sig vara bäst i test vid olika mätningar de har onekligen en av de snabbaste hastigheterna bland operatörerna på marknaden. Detta mobilabonnemang är klart värt att testa – snabbt nät och bra service!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy