Vem är Kaiya Bella Luna Stormare?

by simon

De flesta av oss känner hennes pappa, Peter Stormare. Han är en av vår tids största skådespelare med roller i serier och filmer som Prison Break och Jägarna. Det kanske inte alla vet är att han har två döttrar med två olika mammor från två äktenskap. Kayia Bella Luna Stormare är den yngsta av de två.

Film i blodet

Familjen Stormare har valt att leva ett enkelt liv och förutom Peter själv syns de övriga familjemedlemmarna inte särskilt mycket framför kamerorna. Kaiya, född 2009, drömmer däremot om att gå i sin pappas fotsteg. Stormare har ett samarbete tillsammans med Bauhaus och har gjort flera reklamfilmer för dem.

I flera av filmerna medverkar Kayia sida vid sida med sin pappa. När filmen Home gjorde premiär 2015 i Los Angeles syntes Kaiya Bella Luna Stormare på röda mattan med sin pappa.

Finns inte på sociala medier

Tack vare den enkla livsstil familjen väljer att leva finns inte Kaiya på sociala medier. Något som kanske kan tyckas ovanligt i dagens samhälle när de allra flesta finns där.

Huruvida Kaiya faktiskt kommer gå i sin pappas fotspår eller ej återstår alltså att se. Men vi kommer få se det på TV, inte sociala medier.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy